Muzejska manifestacija „Muzeji za 10“ i ove godine će biti održana od 14.-20. maja u Negotinu.

 

Za vreme trajanja manifestacije na Gradskom Trgu će biti postavljena izložba Muzeja Krajine „Kulturno nasleđe Negotinske Krajine“. Za 14. maj od 18 sati u galeriji Mokranjčeve kuće biće upriličena izložba muzeja afričke umetnosti „Tradicionalni murali Afrike“, dok je 15. i 16 maja od 10 do 12 sati predviđena kreativna radionica za decu „Mini-modeli za afričke murale“, takođe u galeriji Mokranjčeve kuće.

Glavni događaj je sigurno „Noć muzeja“. Ona će ove godine biti organizovana u subotu u muzeju „Hajduk Veljka“ 19. maja od 17-22 sata, uz kreativnu radionicu za decu „Lepota tradicije“.

Ulaz je slobodan za sve izložbe.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com