Svečana sala restorana ’’Nikolić’’ na autobuskoj stanici u Negotinu ugostiće zainteresovane posetioce na promociji knjiga Krste Stankovića u petak 20. aprila 2018. godine u 19 sati.

Foto: Krsta Stanković / arhiva East Side

Autor će nam prezentovati dve knjige, natavak drugog dela Folera ’’Foler 3’’ i ’’Potencijalnu opasnost’’. Na promociji učestvuju Dečiji hor ’’Vivak -2015’’, Kamerni orkestar Umetničke škole ’’Stevan Mokranjac’’ i Orkestar Kavaljeri.

Foto: Promotivni plakat / facebook stranica Dečiji hor ''Vivak''

Kao i na prošloj promociji i ovog puta će poeziju čitati popularni glumac Vuk Kostić koji se proslavio TV serijom ’’Ubice mog oca’’, ali i novo lice u Negotinu, Vukov kolega iz serije Branislav Tomašević poznati srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

16 # np 25-04-2018 19:52
mi volimo poJeziju
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
18 # neko ko je otišao 23-04-2018 10:10
A, hoće li neko da napiše i knjigu o onom đubretu preko puta autobuske stanice i o onim kioscima i o onim ostacima varenja (ljudskim) svuda unaokolo??? Kako vas nije sramota da nekoga dovedete tamo i da je prvo što vidi bukvalno go...o kada izađe iz automobila?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
010 # Goran 22-04-2018 15:11
debeovci poceli da pisu poeziju ,otisli smo dodjavola
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com