Na terenima Okružne lige Bor, proteklog vikenda odigrane su utakmice 24. kola. Nove pobede zabeležili Branik, Zlot, Poreč i Brestovac. Blizna, Deli Jovan i Slatina do bodova bez borbe. Već sutra od 17 sati, igraju se utakmice vanrednog 25. kola. Derbi u Štubiku gde će Branik ugostiti Slatinu. 

 

Branik iz Štubika, nakon pobede u Podrvšci, protiv Ključa od 3:0, u zaostaloj utakmici 17. kola, u nedelju je slavio i na gostovanju u Donjoj Beloj reci. Do nova tri boda ekipa iz Štubika stigla je minimalnom pobedom od 1:0, a jedini pogodak postigao je Grozdanović. Štubičanci su tako nastavili niz od 13 utakmica bez poraza. 

U komšijskom derbiju, Poreč je u Donjem Milanovcu savladao Radnički iz Klokočevca sa 2:0, dok je Krivelj na svom terenu poražen od Brestovca sa 0:4. Najubedljiviju pobedu u ovom kolu zabeležio je Zlot, koji je sa 5:1 slavio protiv BSk Bukovča.    

Do tri boda za zelenim stolom stgle su ekipe Deli Jovana i Slatine, pošto se igrači Ključa i Poloma nisu pojavili na terenu, a službenim rezultatom registrovan je i susret Blizna – Čubra, nakon odustajanja Čubaraca od daljeg takmičenja. U 24. kolu slobodna je bila Rudna glava. 

na tabeli vodi Slatina sa 56 bodova, ispred Branika koji ima 47. Deli Jovan na trećem i Zlot na četvrtom mestu imaju po 45, a petoplasirani Brestovac 44. Slede Radnički i Polom sap o 36 bodova, Poreč i Nemetali su sakupili po 31, a Blizna 29. Poslednja četiri mesta na tabeli zauzimaju Ključ sa 22, Krivelj sa 20, BSK sa 13 i Rudna glava sa 12 bodova.   

Sutra se igraju utakmice redovnog 25. kola. Derbi kola biće odigran u Štubiku, gde će od 17 sati, drugoplasirani Branik dočekati vodeću Slatinu. Štubičanci su poslednji prvenstveni poraz doživeli upravo na gostovanju u Slatini, u 10. kolu, pa će sutra imati veliki motiv da se revanširaju gostima. Poslednja dva međusobna susreta u Štubiku pripala su Braniku minimalnim rezultatom 1:0. 

BSK iz Bukovča dočekaće na svom terenu ekipu Blizne. BSK je trenutno sa 13 bodova na pretposlednjem mestu i samo ukoliko pobedi tu bi i ostao, s obzirom da je “fenjeraš” iz Rudne glave već upisao tri boda, pošto je Čubra istupila iz takmičenja. U prvom delu sezone Blizna je slavila sa 4:1.

Deli Jovan iz Sikola u vanrednom 25. kolu gostovaće u Leskovu, gde će se sastati sa ekipom Poloma. Sikoljani su vezakli pet pobeda u poslednjih pet kola, au drugom delu poraženi su jedino na gostovanju u Zlotu. Polom u ovoj sezoni na domaćem terenu ima učinao 11:0 i uz Slatinu je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom kao domaćin. Deli Jovan je jesenas slavio sa 3:0, a na dva poslednja gostovanja u Leskovu ima jednu pobedu i poraz. 

U ostalim utakmicama sastaju se još i : Brestovac - Poreč, Radnički - Nemetali i Ključ - Zlot. Slobodan je Krivelj.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com